Sexlegetøj bliver også benyttet af strippere

16 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Sexlegetøj bliver også benyttet af strippere

Når man forestiller sig en stripper, der er ved at lave sit arbejde på en stripperstang, så er det da også den slags værktøj og ikke så meget mere, som man forventer at se en stripper bruge: en stripperstang eller pole, som det også bliver kaldt.

Måske er der lige en taburet og noget til at tørre sveden af panden med, og ellers handler det mest om stedets udformning, der gør det ud for, hvordan man kan udfolde sig på.

Ellers er det kun manglen på tøjet, som kendetegner en stripper, og de fleste gæster håber og forventer jo lidt, at det meste af tøjet falder af til sidst, så vedkommende står helt nøgen tilbage.

Det er jo også den mest klassiske strip, men der findes også den mere uartige, hvor man efterhånden kan kalde det for en live sexakt med en enkelt person eller mere, som optræder for et publikum efter stripperiet eller uden at strippe først.

Dette kan dog blive for meget for de almindelige kunder, der egentlig mere er kommet for klassisk striptease, men det kan jo udarte sig på grund af stemningen, eller man netop er sådan et sted, der godt tør tage tingene lidt videre.

Ofte husker man dog at reklamere for den slags, om det kan udvikle sig vildere, eller det starter vildt fra starten af, så man ikke går ind til noget, man er lidt for sart til.

Men ellers er der meget sexlegetøj, man kan bruge som stripper i den forbindelse.

Det kan være alt fra den klassiske dildo, analkugler, vibrator-æg, gagball, S/M og mere, om det så er i mindre eller større omfang, hvad gæsterne kan forvente af stedet ved indtrædelse.

Der skal jo gerne være nogle steder for alle, hvor man kan få opfyldt disse ting, så længe man opfører sig ordentligt.

Flere Nyheder