Sådan finder du de bedste cremer til rynker

Rynkecreme bruges i højere og højere grad. Både af mænd og kvinder. De fleste vil nemlig gerne se så unge ud, de kan, i længst tid muligt. Derfor producerer de fleste beautybrands en form for rynkecreme. 

Men hvilke cremer er de bedste? Hvilken passer til netop din hud? Læs meget mere i denne guide til de bedste cremer til rynker. 

3 gode rynkecremer

Markedet bugner af forskellige beautybrands. Der er dog nogle, der skiller sig ud og som er mere populære, når det kommer til rynkecreme. Nogle af disse er:

Ole Henriksen

Dansk når det er bedst. Vores allesammens favorit fyr. Ole står bag nogle serier af produkter, som er virkelig gode. Hans Truth C-Rush Brightening Double Creme er ingen undtagelse. Her får du en virkelig god rynkecreme. Den giver huden en god glød og opstrammer huden, så du undgår rynker. Den er spækket med gode ingredienser, som er guf for din hud. F.eks. C-vitamin og sheasmør. 

Beauté Pacifique

Det fransklydende, men danske mærke, er kendt for deres lækre hudpleje. Indenfor rynkecreme er de også godt med på banen. Deres Super 3 Booster er en virkelig skøn rynkecreme. Den er forstærker hudens struktur og modvirker ældningstegn som rynker. Den er blandt andet også god til at bekæmpe uren hud og solskader. 

Biotherm

Dette franske mærke er utrolig kendt og virkelig populært. De står bag mange lækre serier af hudpleje. Deres Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes er en super dejlig rynkecreme. Som navnet foreskriver kan den bruges af alle hudtyper, og så er den skabt til at give en glattere hud fri for rynker. 

Sådan finder du den bedste creme 

Det kan være svært at finde den rigtige rynkecreme. Det bedste du kan gøre, er at læse mere om de forskellige cremer og finde frem til, om de matcher din hudtype. Prøv evt. en tester i butikken.