På den her måde kan du bedre finde rundt i din opbevaring af børneting

09 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis man er småbørnsforældre, så kender man måske til den store kontrast, der lige sker fra før, man havde barn, og til efter man fik barn.

Hvis vi taler om det allerførste barn, man skal have, og det bliver endda måske det eneste, så har man forberedt sig, så det batter.

Man har indrettet et børneværelse, været i kontakt med en jordemoder, læst bøger om at være forældre, og så har man skaffet foldekasser fra Aykasa, så man kan samle alle sagerne til babyen i de kasser og inddele dem efter, om det er legetøj, forplejning, assistance-ting, hjælp og meget andet.

Når barnet så er ankommet, så er det ren kaos. Barnet styrer det hele, og man er nærmest lykkelig, hvis det lykkes en ikke at forveksle den beskidte ble med den rene ble.

Men sådan behøver tilværelsen ikke at være, hvis man gør sit for at holde orden i ens opbevaring af de børneting.

Lav en oversigt over sagerne

Vi siger ikke, at du skal ende med at blive en ren sergent, der har nogle sedler over, hvor alle de kasser fra Aykasa er, og hvordan man sirligt har lagt det hele ned, så det er til at finde i et snuptag, uden at skulle lede efter det.

Sådan er det ønskværdige scenarie, men sådan kan virkeligheden sjældent være, men mindre kan sagtens også gøre det!

Derfor kan man sagtens have nogle kasser, som man tildeler nogle bestemte sager, uden man ligefrem skriver mærker på dem, da man bare kan vælge dem efter farve. Det er også lettere at få øje på.

Dernæst stiller man dem inde for rækkevidde, hvor man lige skal bruge dem, så ens sager aldrig er langt væk.

Dette kan man også gøre ved at opbevare de kasser med videre desto længere væk alt efter, hvor lidt man bruger det, så man altid har det vigtigste ved hånden.

Flere Nyheder