Ole Lynggaard Copenhagen – eksklusive smykker i smukt design

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle vælge gaver til sæsonens fester – for eksempel barnedåb, bryllup, konfirmation eller studenter gilde? Så vil festens kvindelige hovedperson med sikkerhed sætte pris på et smykke. Især hvis det kommer fra en af vore anerkendte hjemlige designere som for eksempel Ole Lynggaard Copenhagen.

Ole Lynggaard Copenhagen – æstetisk og levende design

Som smykke designer lægger Ole Lynggaard Copenhagen sig i den absolutte spydspids, såvel på landsplan som internationalt. Brandet Ole Lynggaard Copenhagen borger for den sublim kvalitet, såvel når det gælder de materialer som anvendes ved fremstilling af de elegante smykker som når det handler om design og formgivning.

Ole Lynggaard Copenhagen er især kendt for sine enkle smykker med et unikt twist, fremstillet i et tidløst look og med et moderne raffinement som gør Ole Lynggaard Copenhagen smykker gangbare i en hver sammenhæng. Du går ikke galt i byen når du vælger et lækkert smykke fra Ole Lynggaard Copenhagen som gave til den helt særlige kvinde i dit liv.

Ole Lynggaard Copenhagen smykker er til for at blive brugt, og kan faktisk anvendes både i hverdagen og ved festlige lejligheder. Med et Ole Lynggaard Copenhagen smykke er der ingen fare for at din gave kommer til at samle støv i skuffen eller i smykkeskrinet.

Hvilket Ole Lynggaard Copenhagen smykke skal jeg vælge?

Ole Lynggaard Copenhagen fremstiller smykker som matcher den krævende kvindes stilsans. Du bør gå efter et smykke som du selv mener vil klæde modtageren. Tjek for eksempel den eksklusive Forest kollektion som er inspireret af datten Charlotte Lynggaards daglige vandreture i skoven.

Forest kollektionen tæller øreringe og ørestikker, halskæder og vedhæng samt armbånd og fingerringe. Samtlige smykker i Forest kollektionen fra Ole Lynggaard Copenhagen er fremstillet i rene materialer så som guld, sølv eller platin, og indlagt smukke ædelstene.

Du kan finde Ole Lynggaard Copenhagen smykker på Carat Diamanter.dk

Flere Nyheder