Maling af gulvfliser – den rette måde at gøre det på

05 oktober 2021
Christina Dueholt

advertorial

Maling af gulvfliser

Forskellige ting skal du være klar over, hvis du står overfor et badeværelsesprojekt, som indbefatter maling af gulvfliser. Først og fremmest er det egentlig bare en god idé at slå ud af hovedet, at det er et projekt, du selv vil gå igang med. 

Når det kommer til maling af enten gulvfliser eller vægfliser i badet, er der ingen tvivl om, at det kræver en vis ekspertise, og ikke bare er noget “man lige gøre.” Måske tænker du “ej come on, jeg satte hele taget op alene sammen med min tømrernabo”, så ja. Det er klart, at man ikke behøves at være uddannet håndværker i mange tilfælde, men lige når det kommer til maling af fliser på badeværelset, står fejlene meget mere tydeligt, hvis ikke man ved, hvad man laver. 

Tre gode grunde til at du skal vælge en professionel

Først og fremmest skal du vælge en professionel, fordi du har brug for én, der ved lige præcis, hvilken maling han eller hun skal bruge til lige præcis dine fliser. Det er nemlig ikke hvilken som helst maling, der bare kan komme i brug. Du har nemlig behov for en maling som ikke blot maler, men som også hærder, så den kan holde til den høje fugtbarhed, der er på badeværelset. 

Dernæst skal man vide, hvilken sprøjteknik, du skal bruge. Sprøjteteknikken skal være præcis, og den skal ikke være i hverken den ene eller den anden retning for meget. Hvis dette sker, vil det kunne ses på lang afstand. 

Sidst men ikke mindst ser det bare altid godt ud med en professionel – om du vil det eller ej. Måske tænker du, at du har lavet rigtig mange projekter, som er lykkedes. Og det er måske rigtig nok, men en professionel vil med det samme kunne spotte fejlene.

Flere Nyheder