Mad ud af huset til festlige lejligheder – bestil det online

Mad ud af huset til festlige lejligheder - bestil det online

Står du for at skulle afholde en fest eller reception i anledning af en mærkedag eller en højtid? Så er der rigtig mange praktiske ting, der skal være styr på. Der skal findes lokaler, såfremt pladsen i dit eget hjem ikke er tilstrækkelig, eller din virksomhed ikke råder over festlokaler. Måske skal der tilmed lejes ekstra stole og borde samt service, bestik og glas ind, og så er der selvfølgelig mad og drikkevarer.

Bestil mad ud af huset til din julefrokost eller firmafest

Især i anledning af julen, er der mange sociale begivenheder, som skal arrangeres – såvel i hjemligt regi som i din virksomhed. Mange virksomheder har en tradition for en julereception for samarbejdspartnere, kunder, leverandører og andre interessenter, samt selvfølgelig den årlige julefrokost for de ansatte i virksomheden – og visse steder afholdes endog juletræs fest med gaver, mad og aktiviteter for medarbejderne og disses familier.

Hvis du står som ansvarlig for at sætte alt dette i værk, har du brug for en nem og overskuelig løsning i forhold til mad og drikkevarer. Det eneste rigtige at gøre i disse situationer, er at bestille mad ud af huset. Det kan på ingen måde med nogen form for rimelighed forlanges, at du selv kokkererer alt – og med mad ud af huset fra et større catering firma bliver regningen samtidig en del mindre, end hvis du selv skulle i supermarkedet og købe ind.

Julemad ud af huset med ebuffet.dk

Hvis du for eksempel vælger en virksomhed som ebuffet.dk til at levere mad til dine julefrokoster, receptioner og juletræsfester, kan du drage fordel af såvel det nemme og overskuelige bestillings system som af de billige priser på et lækkert og varieret udvalg af julemad. Din bestilling bliver bragt lige til døren – stadig lun, og indpakket i isolerende emballage. Du skal blot anrette maden på fade og servere for de forventningfulde gæster.

Det bliver ikke nemmere end med mad ud af huset fra ebuffet.dk