Kom en opsigelse i møde ved job angående asset management

Kom en opsigelse i møde ved job angående asset management

Du kan elske dit arbejde med asset management, og det er da helt forståeligt, for rigtig mange mennesker holder af at arbejde med det fagområde.

Men nu om dage er det sjældent, at folk er ansat det samme sted i hele deres arbejdsliv, også selvom du ved, at du altid vil arbejde med asset management.

Derfor kan du tænke dig, at du måske en dag vil skifte arbejdsplads og har søgt arbejde et andet sted eller ved et konkurrerende firma, og det skal man da have lov til. 

Det er jo til din fordel, og firmaet skal nok finde en ny medarbejder, da mange personer også holder af arbejdet med asset management, mens man gerne selv skal kunne få en indkomst, og måske er man blevet lovet bedre arbejdsforhold og højere løn det nye sted, man har fået ansættelse ved.

Den anden vej rundt med, at man risikerer at få en opsigelse, bedre kendt som en fyring, er dog ikke ønskværdig for særligt mange mennesker. Selvom der er en opsigelsesperiode, så begynder man at bekymre sig og lede efter nyt arbejde, inden man ender på dagpenge og måske – værst af alt – skal helt på kontanthjælp, så man ikke kan betale de daglige regninger længere eller virkelig skal leve smalhals.

Nu er det ikke for, at du skal blive paranoid af at læse om den slags, men en opsigelse kan komme af andre grunde end, at man ikke er tilfreds med medarbejderens indsats. 

Det kan også være, at det er sparetider, at man sløjfer en stilling, eller man finder en mere opdateret medarbejder, der er mere frisk fra skolen.

Der kan komme finanskriser og meget mere, så hvis du har nys om, at det ikke går så godt i firmaet, og du står til en opsigelse, så begynd forud – måske i fritiden – at lede efter ledige stillinger med asset management, så du ikke er helt på bar bund, når den fyring kommer.

Måske finder du endda nyt arbejde, inden du bliver fyret!