Køb en ny bil med et bil lån – det betaler sig i længden

27 juni 2019
Astrid Pedersen
Køb en ny bil med et bil lån – det betaler sig i længden

Selv om du måske synes, at nye biler er dyre i anskaffelse, skal du tænke på hvor mange penge en ny bil med en nyere motor kan spare dig for på den lange bane. Din benzin økonomi vil forbedres, lige som du ikke skal have en ny bil så ofte på værksted som en ældre, tilsvarende model. Og så kan du se frem til lavere grønne afgifter, når du erstatter din gamle bil med en ny og mere miljøvenlig én af slagsen – samtidig med at dine udgifter til parkerings licens vil styrtdykke, såfremt du er bosiddende i en større by.

Hvordan får jeg råd til en ny bil?

Med et bil lån fra Ikano Bank kan du hurtigt og nemt finansiere ønskebilen. Da det er de færreste, som kan betale den høje pris for nye biler i Danmark med deres kontant beholdning, er et bil lån en ganske legitim – og meget anvendt – mulighed for bilkøbere.

Ikano bank tilbyder tilmed bil lån uden krav om udbetaling. De eneste krav, du skal opfylde for at kunne søge om et fordelagtigt bil lån hos Ikano Bank, er, at du skal være fyldt atten år, være bosiddende i Danmark – og så må du ikke stå opført hos RKI eller i Debitor registeret.

Når du ansøger om et bil lån hos Ikano Bank via den online ansøgnings formular, vil du blive kredit vurderet – og have svar på din ansøgning inden for få timer. Du kan nemt beregne dine reelle udgifter på dit bil lån ved hjælp af den online låneberegner på Ikano Banks hjemmeside.

Når du låner penge til finansiering af ny bil hos Ikano Bank, skal du ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller andre grimme overraskelser. Hvad du ser er hvad du får. Og det til en yderst konkurrencevenlig rente. Du kan læse meget mere om bil lån og finansiering af bilkøb på ikanobank.dk

Flere Nyheder