Hvad skal du vide, når du udfører gulvafslibning Valby?

10 juni 2021
Johanne Hansen

Et rigtigt gør-det-selv-projekt 

Dét at slibe gulv, er noget rigtig mange har bevæget sig ud i det seneste stykke tid. Det kan for eksempel være ved huskøb, ved renovering eller noget helt tredje. Derfor er der dog et par gode tips og tricks, du altid skal huske på, når du er ved at renovere. På den måde er du sikret et godt resultat – hver evig eneste gang.

Forbered dig så godt som muligt 

Det siger måske sig selv, tænker du; at forberedelse er vigtigt, uanset hvad? Ja, men i denne proces er det endnu mere vigtigt, da det også er forberedelserne, der kan styre dit humør. Hvis du glemmer at tømme rummet, afdække rum med plastikposer for støv, og få hevet alle fritragende søm op, så kan det altså blive noget af en omgang. 

Forestil dig at hele huset er støvet til, fordi du liiiige glemte at dække af. Eller endnu værre: Forestil dig at slibemaskinen går i stykker, fordi der ryger et søm op i det. Uanset hvad, er det altså ikke altid lige sjovt ikke at være godt forberedt, og når det sker, kan man komme i så dårligt humør, at det ikke engang er sjovt længere. Derfor: Don’t. Bare forbered dig, så sker der ingenting.

Hav forskellige slibebånd i flere kornstørrelser

Når du sliber gulv ned, kan det være en god idé at have kornstørrelsen i forskellige størrelser. Gulvet er ujævnt og kan måske nogle steder have brug for mere slibning end andre og derfor er kornstørrelser såsom24,40, 80 og 100 gode at have liggende.

Book først når du er klar

… og lad nu vær med at lej slibemaskinen og alt det andet udstyr, før du er klar. Der er ingen grund til, at have det stående alt for længe og derved miste penge. 

Vil du stadigvæk vide mere om gulvslibning? Så læs mere her: https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-valby/.

 

 

Flere Nyheder