Husk det rigtige sikkerhedsudstyr, når du kører på segboard

13 juli 2017
Emilie Jacobsen
Husk det rigtige sikkerhedsudstyr, når du kører på segboard

Lige meget hvilket transportmiddel du kører på, er det vigtigt, at du har det rigtige sikkerhedsudstyr på. Det gælder både, når du kører på cykel, når du kører på knallert, og når du kører på segboard. Et segboard er et board, hvor du står på det, og hvor det så kører dig rundt. Det kræver ikke, at du selv tilfører kraft til det. Det er derfor en rigtig god løsning for dig for at komme rundt på en nem og hurtig måde. Det kan for eksempel være, når du skal i skole eller på arbejde. 

Et godt sted for dig at købe et segboard er på webshoppen segboard.nu. De har et rigtig stort udvalg af forskellige former for segboards. Det er derfor med til at give dig det bedste overblik over, hvilket der vil være det rigtige for dig, og hvilke farver du kan få et segboard i. Det bedste segboard for dig afhænger helt af, om du skal bruge det til transport, eller du også gerne vil lave tricks på det. 

Når du kører på segboard, er det en god ide, at du som minimum har en hjelm på, ligesom du har, når du er ude at cykle. Det er en god måde for dig for at beskytte dit hoved, hvis du skulle være så uheldig at falde og slå det. Det kan være med til at gøre, at du ikke får sår i hovedet eller er så uheldig at få en hjernerystelse. Derudover er det også en god ide, at du overvejer at have håndledsbeksyttere og knæbeskyttere på, når du står på boardet. Det er ofte knæene og håndledene, som du vil tage af med, og det kan derfor gøre, at du kan slå dem rigtig meget. Du kan også overveje at tage nogle albuebeskyttere på. Læs mere på https://www.segboard.nu/ 

Flere Nyheder