Firmafrugt – det sunde alternativ til medarbejderne

04 december 2018
Astrid Pedersen
Firmafrugt - det sunde alternativ til medarbejderne

Siden jeg fik hvervet som trivsels ansvarlig i den virksomhed, i hvilken jeg er ansat som HR manager, har jeg kastet mig ud i en række initiativer for at gøre arbejdsmiljøet bedre for de ansatte – det fysiske miljø såvel som det psykiske. Dette indebærer blandt andet at sørge for, at der med regelmæssige mellemrum afholdes sociale arrangementer for at ryste medarbejderne sammen, og at ”tage temperaturen” på virksomheden gennem medarbejder tilfredsheds undersøgelser og lignende.

I min virksomhed er vi meget bevidste om vore fælles værdier og vort sammenhold. Og det betyder meget for mig, at medarbejderne kan mærke, vi kerer os om deres fysiske og mentale velbefindende.

Firmafrugt – for virksomhedens sundheds skyld

Derfor sørger jeg også for, at den daglige frokost er sund og varieret, og at der er noget for enhver smag. Medarbejderne skal føle sig godt tilpas i løbet af arbejdsdagen – også når timerne bliver lange ud på den sene eftermiddag. Når der er gået et par timer efter frokost, og maverne begynder at rumle på ny, vil mange ty til slikskabet, sodavands automaten, eller måske en medbragt kage for at få et sukkerfix. Og derfor har jeg sørget for, at der er et sundt alternativ i form af en firmafrugt ordning.

Frugtcompagniet – firmafrugt levering, du kan regne med

Jeg har valgt at alliere mig med den danske firmafrugt leverandør Frugtcompagniet. Her er jeg ikke blevet skuffet på noget tidspunkt. Frugtcompagniet leverer firmafrugt i de mængder, jeg ønsker, på daglig basis. Jeg kan tydeligt lugte og se, at den frugt, de medbringer, kommer frisk fra grønttorvet, og holder en rigtig høj kvalitet. Min firmafrugt leverance ankommer til døren på det samme tidspunkt hver eneste morgen – og alt, hvad jeg skal gøre, er at anrette frugtstykkerne i kurve og stille dem ud på afdelingerne. Jeg kan varmt anbefale Frugtcompagniet.

Flere Nyheder