Find de bedste og mest velholdte brugte biler i Danmark via landets største bilportal

19 november 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle købe din allerførste bil? Så er du sikkert i fuld gang med at undersøge markedet. Det er altid sjovt og spændende at skulle købe en bil – især når det er den første af slagsen.

Du har sikkert allerede læst samtlige brochurer fra diverse forhandlere fra ende til anden og sat dig ind i de enkelte bil typers specifikationer og egenskaber. Og du har måske allerede lagt dig fast på et favorit mærke og en model som du gerne vil trille rundt i inden for kort tid.

Men inden du kaster dig ud i køb af ny bil skal du overveje om du har lyst til at gældsætte dig i mange år blot for fornøjelsen af at kunne transportere dig i en spritny bil. Det er nemlig temmelig dyrt at anskaffe sig en ny bil i Danmark, og faktisk temmelig utænkeligt at du skulle kunne finansiere denne anskaffelse uden at skulle optage et dyrt bil lån.

De høje priser på fabriksnye biler skyldes statslige skatter og afgifter, som pumper nyprisen på selv en relativt billig bil op i et helt urimeligt leje. Du har derfor alt at vinde ved i stedet at vende blikket mod det danske brugtvogns marked og kigge efter en brugt bil af nyere dato.

Få flere fordele med en brugt bil

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde en lækker brugt bil med masser af år tilbage under kølerhjelmen på markedet for brugte biler i Danmark.

Mange private firmaer, som stiller firma biler til rådighed for deres ansatte, vælger nemlig at skifte disse biler ud inden de bliver alt for gamle. Det samme læder leasing og udlejnings selskaber som gerne vil tilbyde kunderne de seneste nye modeller. Og køber du din nye bil brugt kan du oven i købet få en masse elektronisk udstyr med som du ellers ville have skullet betale ekstra for.

Tjek Biltorvet.dk for opdaterede annoncer for brugte biler til salg over hele landet.

Flere Nyheder