Få lækkert lingeri lige til døren

08 marts 2021
Tina Høy

Overvejer du nyt undertøj eller lækkert lingeri? Måske har du ikke prøvet andet end det meget traditionelle, og du er på udkig efter lidt fornyelse. Eller du trænger bare til nyt lingeri og ny inspiration?

Når man kigger på lingeri, er det helt klart en fordel at gøre det på nettet. Selv om man ikke kan prøve det på stedet, har man den store fordel, at det er diskret – ingen ved, at man kigger, eller hvad man bestiller hjem i en anonym pakke. Du kender sikkert din krop og kan vurdere, hvad der er pænt til dig, og hvad din størrelse er.

Du bliver en flot uudpakket gave

Nyt lingeri er ligeså meget en gave til dig selv som til partneren. Partneren bliver sikkert glad for, at du har tænkt på ham eller hende, men det er også en gave til dig selv, da du klæder dig i noget smukt og frækt – og måske pifter sexlivet lidt op. Du kan gå rundt til hverdag og føle dig som en flot uudpakket gave, eller du kan vise det frem om aftenen, når I er alene.

Billigere selv om du får det leveret

På love-lingeri.dk kan du kigge i ro og mag og få god – og fræk – inspiration. Desuden er udvalget større, både af produkter, farver og størrelser, end i de fysiske butikker. Udover at en online shop har større lager, er det også billigere at handle på nettet – trods fragt. Hvis du køber for over 199 kr., får du gratis fragt til din private adresse, så du skal ikke engang ud af døren for at skaffe lækkert lingeri.

Hos Love Lingeri får du lingeri i den bedste kvalitet, og du vil blive glad for både design og pasform. Der er mange valgmuligheder – korsetter, braletter, corsager, diverse typer trusser, strømper, strømpebukser, leggins, body suits, play suits, chemiser, teddies, kjoler, kiminoer og en masse accessories. 

Flere Nyheder