Få en hjælpende hånd til den daglige administration

26 april 2019
Søren Black
Få en hjælpende hånd til den daglige administration

Få hjælp til den daglige administration

I din ejer- eller andelsboligforening er der et væld af praktiske ting, der hele tiden skal ordnes, for at det hele fungerer, som det skal. Der skal opkræves penge fra beboerne, der skal kommunikeres med håndværkere ved større projekter, eller der skal leveres finansiel eller teknisk rådgivning. Arbejdet med at sidde i bestyrelsen for en ejer- eller andelsboligforening er altid frivilligt arbejde. Netop derfor er der brug for den højre hånd, som får tingene til at køre i hverdagen. Ved at overlade den tunge administration til en professionel ejendomsadministration, så frigives der værdifulde ressourcer, som foreningens medlemmer kan bruge på at træffe de nødvendige beslutninger, som der altid vil opstå i en ejendom. En sådan professionel ejendomsadministration, finder I hos DEAS.

Vælg en af vores tre forskellige løsninger

DEAS er specialiseret inden for administration af ejer- og andelsboligforeninger. På hylderne i vores forretning finder I tre forskellige løsninger, så I dermed kan få lige den pakke, der opfylder jeres ønsker og behov. DEAS Basis er en enkelt løsning, der er målrettet jer, der ønsker at klare de fleste opgaver selv. Vælger i vores DEAS Plus får I rabat på mange af de ekstraydelser som DEAS tilbyder. Endelig har vi også en DEAS Premium pakke, der tilbyder jer den absolut bedste hjælp, der findes på markedet. Med Premium løsningen, får I en full-service løsning, der kan udvikle jeres forening og ejendom på den længere bane. Ved at tilbyde tre forskellige løsninger, kan vi sikre, at I kun betaler for lige netop de ydelser, der er brug for det pågældende sted.

Innovative løsninger i et kvart århundrede

I mere end 25 år har DEAS tilbudt professionel ejendomsadministration til ejer- eller andelsboligforeninger i hele Danmark. Ejendomsadministration, drift og udvikling er vores spidskompetence, og det er nok derfor, at vi i dag forvalter mere end 2000 erhvervs- og boligejendomme, der er ejet af private og institutioner. Ved hele tiden at tænke i innovative løsninger, kan vi fortsat udvikle vores produkter, så de altid lever op til de krav, I måtte have til en moderne ejendomsadministration.

Læs mere om de ydelser vi kan tilbyde jer på https://deas.dk/

Flere Nyheder