Et par briller du bare må eje

03 september 2021
Steffen Hansen

Er du interesseret i smarte gadgets, som minder om noget fra fremtiden, så skulle du måske overveje at investere i et par Epson smartglasses. Det er et par briller, der fungerer ligesom VR-briller, men du kan, samtidig med at du for eksempel ser film, også se alt der foregår omkring dig.

De kan bruges til nærmest alt

De ser ikke ud som et par VR-briller. Disse briller er nemlig med glas i og når du har dem på, så er det ligesom at kigge på et fladskærms-tv. Du kan læse bøger med dem, se film eller bruge dem til arbejdsrelaterede opgaver. Hvis du for eksempel er tandlæge, kan det nogle gange være svært at se, hvad der egentlig foregår i munden på en patient, men med disse smartglasses kan du få et forstørret og bedre billede af, hvad du egentlig er i gang med. 

Hvis du går op i tech, så vil disse briller være lige noget for dig. Når du har dem på, vil det nærmest føles som at stå i fremtiden, og du behøver ikke at bekymre dig om at se dum ud. Disse smartglasses er nemlig udviklet, så du både får en kæmpe visuel oplevelse, samtidig med at du ser smart ud. 

Du kan også købe smartglasses i forskellige modeller og prisklasser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  Uanset dit behov. Der findes modeller som passer bedst til, hvis du bare skal bruge dem i fritiden, og nogle lidt mere avancerede modeller til dig, som skal bruge dem til arbejdet. Uanset, hvad du vil bruge dem til, så skal du nok blive glad for dem. 

Hos innomize koster deres billigste smart glasses omkring 4000 kr., og deres dyreste koster omkring 8000 kr.

Du kan derfor næsten være helt sikker på, at finde et par, der passer til dig og dit budget. 

Flere Nyheder