Emaljering af gammelt badekar – en oplagt løsning

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er badekarret i dit badeværelse grimet, plettet og ridset efter mange års anvendelse? Så har du med sikkerhed overvejet at skrotte det. Men du bør tænke dig om en ekstra gang inden du skiller dig af med dit badekar.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Selv om du måske ikke er typen der sætter pris på wellness og spa oplevelser, og ikke selv nyder et varmt karbad fra tid til anden, er der alligevel al mulig grund til at få sat det slidte badekar i stand i stedet for at smide det ud.

Først og fremmest er det meget billigere at renovere badekarret end det er at skille sig af med det. Uanset om du ønsker at installere et nyt badekar, eller om du gerne vil have muret en bruseniche op i stedet, vil det blive en dyr og tidskrævende proces.

Du skal først bryde soklen omkring dit badekar ned, og dernæst bortskaffe selve karret. Det kan godt være op ad bakke hvis du ikke har en bil, eller bor i etage ejendom. Du skal indkøbe et nyt badekar hvilket i sig selv repræsenterer en anselig udgift. Og så skal soklen mures op på ny.

Vælger du at anlægge en bruseniche skal du både have fat på en murer og en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig sandsynligt at afløbet skal flytte i forbindelse med anlæggelse af brusenichen. Ingen af disse fagfolk er decideret billige i drift.

Renovering af badekar med emaljering – hurtigt, nemt og billigt

Hvis du i stedet vælger at hyre en dygtig badekarsmaler kan du i løbet af fire timer få dit gamle badekar tilbage, med en flot og skinnende emalje og klar til at blive taget i brug i løbet af et døgn.

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på emaljering af badekar – læs mere på Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder