Elegante og stilrene wallstickers med verdenskort

18 august 2017
Astrid Pedersen
Elegante og stilrene wallstickers med verdenskort

Trænger dit hjem til et frisk pust – er de hvide vægge i stue, soveværelse eller entré blevet for kedelige og triste at se på – eller er børneværelset øverst på listen over rum, der trænger til en kærlig behandling? Du har sikkert overvejet at male eller tapetsere, men har selverkendelse nok til at vurdere dine kunstneriske evner samt tålmodighed – og ingen af delene rækker til hverken at udføre de flotteste fresker eller møjsommeligt at klæbe tapet op uden at det rynker, buler eller falder ned.

En oplagt måde, hvorpå du kan tilføje personlighed og kreativitet til dine vægge, er at opsætte spændende wall stickers i forskellige motver. Med wall stickers kan du underbygge en stemning i et rum, eller tilføje dybde – sæt for eksempel en plante wall sticker i dit plante hjørne og iagttag hvorledes wall stickeren tilføjer en ekstra dimension. Du kan også sætte kunstneriske wall stickers op. Kunstneren Banksys moderne og symbolistiske kunstneriske udtryk afspejles i hans stencil værker, som egner sig utroligt godt som wall stickers. Og disse værker kan nu blive dine.

En meget populær løsninger er de smarte wall stickers med verdenskort. Disse wall stickers gør sig vældig godt såvel i stuen so i entréen eller hallen som på teenager værelset. Med en wall sticker med verdenskort kan du på en elegant og stilren måde pynte væggen med en flot silhuet af alle verdens kontinenter. Wall stickeren har realistiske proportioner og er utroligt detaljeret. Du får en virkelig god fornemmelse af kontinenternes størrelse og afstand.

Wallstickers med verdenskort fås i mange forskellige farver. Du kan selv vælge farven på dit verdenskort, således at det passer til farven på din væg og rummets øvrige decor. Se for eksempel det sprælske og farveringe regnbuefarvede verdenskort – eller det stilige verdenskort med striber.

Bestil dine wallstickers med verdenskort i den online shop på https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html

 

 

Flere Nyheder