Drømmer du om kolonihave? Få råd med et hurtigt lån

04 juli 2017
Emilie Jacobsen
Drømmer du om kolonihave? Få råd med et hurtigt lån

Bor du inde i byen, savner du sikkert at have en have og muligheden for at komme ud, mærke græs under tæerne og plukke et æble fra dit eget æbletræ. Du har ofte ikke brug for meget plads til at gøre det, men det er rigtig rart at have mulighed for det. Det kan du for eksempel få, hvis du køber en kolonihave. Den kan være et godt supplement til din lejlighed, da du der får mulighed for at komme ud. Der er mange, der bor i deres kolonihaver hele sommeren og deres lejlighed hele vinteren. 

Det koster selvfølgelig altid nogle penge at købe en kolonihave. Der er dog mange steder, hvor du sagtens kan få råd til at købe en kolonihave ved at tage et forbrugslån til at købe den for. Du kan tage et forbrugslån på helt op til 400.000 kroner. Det er ofte ikke nok til at købe en kolonihave i de større byer, men i mindre byer vil det være rigeligt med penge. 

Leder du efter et billigt lån til at finansiere købet af din kolonihave, er det en god ide for dig at se på hjemmesiden 117banker.com. Det er en side, hvor de prøver at give dig alle de oplysninger, som du har brug for i forbindelse med at skulle tage et lån til kolonihave. Det er derfor en rigtig god side for dig. De skriver dels om, hvilke finansieringsmuligheder du har, når du vil købe en kolonihave. Dels kan du finde en database over de forskellige forbrugslån, som du har mulighed for at tage. I databasen kan du nemt se, hvor mange penge du kan låne, hvad det vil koste dig at låne dem, og hvor gammel du skal være for at kunne låne pengene. Du skal være opmærksom på, at der kan være flere andre krav til dig. Læs mere på https://117banker.com/da/

Flere Nyheder