Der er forskellige størrelser på ejendomsadministration i praksis

21 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Der er forskellige størrelser på ejendomsadministration i praksis

Det er næsten som at sammenligne med, når man har at gøre med firmaer, der sælger varer:

Du har det lille enmandsfirma med måske en lille gårdbutik, som der kun findes én af i hele verden, og dette er ofte en beboer i samme by, der kender lokalmiljøet og i høj grad får solgt varer på at være kendt af lokalbefolkningen.

Her er der ikke de store ønsker om at ekspandere, blive opkaldt eller blive en del af en landsdækkende kæde, fordi man kan lide af være uafhængig.

Således ligger landet også med ejendomsadministration.

Du kan have det hele nede i privat foretagende, hvor det måske er en enkelt person eller familie, der officielt lejer en bolig eller lejlighed ud, måske endda et anneks, hvor der skal foretages og styres ejendomsadministration på den perfekte og korrekte måde efter foreskrivelserne ved udlejning.

Normalt ville man hyre nogle ind til at gøre dette for en, hvis man havde at gøre med mange boliger, men man kan sige, at i lige dette tilfælde er der ikke så meget at holde styr på, så man kan gøre det i ens fritid.

Er man derimod oppe i, at man har at gøre med flere bygninger, mange lejligheder i måske et enkelt boligkompleks, flere af samme slags og måske flere over hele landet, så kan det pludselig blive svært at holde rede i!

Her ville det være praktisk at hyre nogle ind til at hjælpe med dette område, og det kunne blandt andet være fra følgende firma: https://deas.dk/

Det er oftest investorer, der gerne vil udleje boliger, der har brug for den slags ydelser, bliver varetaget korrekt af andre, da de ikke selv har tid til at stå for det, fordi investorerne hele tiden er på udkig efter nye boliger, undersøger markedet og generelt styrer deres ekspertise.

Flere Nyheder