Blogging skaber større trafik til din hjemmeside

07 april 2021
Silje Hansen

Har du overvejet blogging? Det kan skabe stor værdi for din hjemmeside eller virksomhed, hvis du gør det ordentligt. Blogging handler om at skabe unik og værdifuld content for læseren. Når vi skriver content mener vi indhold gennem tekster. Det kan f.eks. være at du skriver om virksomhedens nye produkter eller koncepter. Det kan også være relevante pressemeddelelser, hvis der røre sig noget nyt i virksomheden, som er interessant for medier eller kunderne at vide. 

Blogging giver særligt stor værdi for læseren, hvis der er fokus på hverdagens problemstillinger, som dine produkter eller ydelser kan løse for læseren. Det kan f.eks. være, at hvis du sælger maling eller malerudstyr, at du laver en artikel omkring, hvordan du maler en væg eller facade bedst. Det kan også være en guide til, hvordan kunden vælger den bedste maling til væggen. 

Sådan udarbejder du et værdifuldt blogindlæg

For at udarbejde et værdifuldt blogindlæg, kræver det at du sætter dig ind i, hvem den mest aktuelle læser vil være for netop dette emne. Derefter skal du tilpasse sproget og kommunikationen i teksten, så det henvender sig til den aktuelle målgruppe. Det skaber en langt større gennemslagskraft i artiklen. Det kan også betyde, at der vil være langt flere læsere af artiklen, hvilket er noget Google holder øje med. Det kan i sidste ende betyde, at din hjemmeside opnår bedre placeringer på Google. 

For at gøre teksten så interessant så muligt, er det vigtigt at skabe indhold der indfrier forventninger til overskriften. Det må dermed ikke være for kort eller langt, men give nyttig information til læseren.

Hvem kan hjælpe dig med at lave et godt blogindlæg?

Når det kommer til blogging, er det en stor fordel at hyre en blogger. En blogger har kompetencer, viden og erfaring med at lave værdifulde tekster. Her kan du med fordel besøge wordpens.com for at finde den mest kompetente blogger til opgaven.

Flere Nyheder