Vælg økologisk firmafrugt

Mennesker har brug for energi i løbet af dagen, og vi bliver bedst tanket op via det, vi spiser og drikker.

Desværre er det ikke alle, der indtager lige gode ting, hvoraf noget kan være tomme kalorier eller sukker, der kun giver stakket energi og eventuelt medfører sygdomme og andre dårligdomme.

Det er dog altid op til den enkelte, hvordan man vælger at leve sit liv, men man skal også kunne præstere på arbejdet for både at tilfredsstille chefen, men også for at mærke udbyttet af ens eget potentiale, og se erfaringen fra en blive udfoldet.

Man kan kalde dette et symbiotisk ansvar mellem firma – som også kan være en institution eller offentlig virksomhed – og medarbejderen for, at man får noget energi i løbet af dagen.

Der kan indføres mange forskellige tiltag til, hvordan medarbejderen kan præstere bedst i løbet af en arbejdsdag, men en løsning, der er let at indføre og altid tager kegler, er en frugtordning og gerne en med økologisk frugt.

For selvom medarbejderen ofte selv kan tage madpakke med, også selvom der måske er en frokostordning på den givne arbejdsplads, så er den madpakke måske ikke korrekt sammensat i forhold til gængse foreskrivelser omkring proteiner, fedt og kulhydrater.

Endvidere er en madpakke ofte indtaget i ét hug, da de fleste firmaer har sat tid af til frokost.

Man har dog også brug for løbende energi, som kan indtages i løbet af arbejdsdagen, der ikke er et decideret måltid og måske kan spises i små portioner og/eller samtidig med, at man udfører sit arbejde.

Hvis man som firma således vælger en frugtordning med økologisk frugt, så kan medarbejderen og andet personale få god energi i løbet af dagen, da man altid kan tage lidt fra frugtkurven og således samtidig få de nødvendige vitaminer i kroppen, man har brug for.

Desuden er det altid godt at vælge økologi til.

Anders Lundtang Hansen